Ook Annick miss-finalist

De openingsdans, jezelf goed presenteren, een bikinironde en tenslotte de catwalk betreden in een avondjurk: dat staat voor deze avond op het programma. “Een erg leuke ervaring”, zegt Annick. “Elk weekend vóór 18 maart is er wel een activiteit en ik heb er al een paar nieuwe vriendinnen door gekregen. Natuurlijk is de finale spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in.”

Het dagelijks leven bestaat voor Annick uit hele andere zaken als fotoshoots, catwalktrainingen en avondjurken. Door de week loopt ze voor haar opleiding als militair verpleegkundige stage in Naarden. “Een vriendin zei dat ik wel mee kon doen met Miss Teen. Ik zei oké, maar dan gaan we samen naar de casting.” Op de casting was haar vriendin echter ziek. Annick ging er alleen heen én ging door naar de finale. Ze viel fotografen al eerder op. Toen ze in 2014 met haar moeder op de beurs “Vrouw”liep werden ze gecast als het “gezicht” voor de beurs van 2015. En inderdaad was ze op het promotiemateriaal van dat jaar overal te zien..

Er staan Annick nog een aantal bijzondere activiteiten te wachten in de komende weken.

Zo mogen alle kandidates naar het programma Noardewyn van Omrop Fryslân en worden ze op 3 maart ontvangen en rondgeleid bij SC Heerenveen waarna ze op de sponsortribune plaats mogen nemen. Een mooie promotie want het komt op televisie.

Annick zal tijdens de finale een jurk dragen van “Dressed by Rosalie”. Haar make-up wordt verzorgd door Schoonheidssalon Rianne uit Makkum en haar haar wordt gedaan door Kapsalon Bleeker uit Bolsward.


Judith van Lavieren.

Bron: Bolswards Nieuwsblad


Annick steunen door Poll Friesland Annick te SMS’en naar 3010 kan nog tot en met 17 maart. De SMS- stemmen bepalen dertig procent van de uitslag.