Strandbieb Makkum open vanaf 22 juli

Deze zomervakantie opent Bibliotheken Mar en Fean voor de 17e keer haar Strandbibliotheek, de enige in Nederland. Van 22 juli tot en met 27 augustus ben je iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het strand van de Holle Poarte in Makkum.

Een dagje strand is helemaal compleet met een bezoekje aan de Strandbieb! Een spannende thriller , een tijdschrift of een mooi verhaal voor de kinderen, het is er allemaal. Lenen bij de Strandbibliotheek gaat per dag en is gratis voor iedereen, lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig. Wat je geleend hebt, breng je simpelweg terug wanneer je weer naar huis gaat. Lezen op het strand is heerlijk en wie het wat luxer wil, huurt er een strandstoel en parasol bij.

Activiteiten

Iedere maandag wordt er in de Strandbibliotheek interactief voorgelezen met het vertelkastje. Hier kunnen kinderen vanaf 3 jaar gratis bij aanschuiven. Iedere donderdag kunnen kinderen in de Strandbieb meedoen aan creatieve activiteiten. Vliegers versieren, monsters maken, er is van alles te doen. Je kunt gewoon langskomen in de Strandbieb om mee te doen, het begint om 13.30 uur.

Meer informatie en alle activiteiten vind je op www.bmf.nl/strandbieb.