SeniorWeb Zuidwest Friesland, locatie Bibliotheek Makkum

Popke de Vlugt, locatie-coördinator Makkum en omgeving

In een wereld waarin steeds meer online (via internet) geregeld moet worden, is het voor velen, niet alleen ouderen, lastig om hun weg daarin te vinden. De vele wachtwoorden voor alle accounts onthouden is lastig en ook het gebruik van nieuwe beveiligingsmethoden wordt door menigeen als ingewikkeld ervaren. Bedrijven en organisaties die deze nieuwe middelen inzetten zijn erg slecht te bereiken voor hulp, en leggen maar wat gemakkelijk de bal bij familie en vrienden om te helpen.

In de locatie Makkum hebben we dit jaar versterking gekregen van 3 nieuwe vrijwilligers c.q.  ambas­sadeurs van SeniorWeb. Naast Anne Beverwijk en Popke de Vlugt, zijn dit jaar ook Jeroen Brinkhuis, Klaas Elzinga en Inge Wildschut bereid gevonden u in Makkum en omgeving te helpen met uw problemen rond computer, tablet of mobiele telefoon.

We zijn blij dat we voor Makkum en omgeving nu zo’n mooi aantal hulpverleners voor u ter beschikking hebben. Maak hiervan gebruik!

Kom met uw vragen naar de (gratis) inloop, we zitten iedere vrijdagmiddag klaar vanaf 14:30 in de bibliotheek in Makkum. Bespreek onder het genot van een kop koffie of thee uw vraag met een van de aanwezige vrijwilligers.

Niet in de gelegenheid om naar Makkum te komen? U kunt ook hulp vragen via de onderstaande mogelijkheden:

 

SeniorWeb Zuidwest Friesland, “Als het gaat om digitale vaardigheden”