Items over Makkum en omstreken die volgens u niet mogen ontbreken stuurt u naar agenda@makkum.nl

Laden Evenementen

« Alle evenementen

Concert van ABE, het noordelijke zusje van het NBE, in kerk Wons

23 juni @ 15:00

WONS- ATRIUM Blazers Ensemble swingt, rockt, ontroert en enthousiasmeert, vorig jaar opende ABE het concertseizoen in de kerk in Wons. Volle kerk met heel enthousiast publiek. En terecht, het was een TOP concert.

Al gauw kwamen de vragen: waar en wanneer treedt ABE weer op? En dat deed de concertcommissie besluiten het ensemble, dat terecht het noordelijke zusje van het bekend Nederlands Blazers Ensemble wordt genoemd, terug te vragen.

Op 23 juni, om 15.00 uur bezet ABE het podium met een spetterend programma: van Swing tot Klassiek, van Tango tot Klezmer, van intieme solostukken tot stampende tutti.

Deze groep van getalenteerde musici laat zich inspireren door het NBE, Nederlands Blazers Ensemble, bekend voor zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw.

De musici van ABE zijn allen werkzaam als uitvoerend musicus en als docent bij Kunstencentrum Atrium te Sneek.

Zij zijn Jeanette Valkema (fluit), Nynke Jaarsma (hobo), Luc Feikens (klarinet), Edith Bakker (saxofoon), Andries Kramer (trompet), Ingrid Deen (hoorn), Roelof Bakker (trombone), Corinne Staal (piano), Menno Bonnema (bas) en Pieterklaas de Groot (drums).

Wons – 23 juni – 15.00 uur – kerk Wons – toegang: € 10,-

Bron: Groot Sneek.nl, Concert van ABE, het noordelijke zusje van het NBE, in kerk Wons Archief foto GS, aangeleverd

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
15:00

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
15:00