Items over Makkum en omstreken die volgens u niet mogen ontbreken stuurt u naar agenda@makkum.nl

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inez Timmer met ‘Kattekwea’ in Kimswerd

6 October @ 20:00

Inez Timmer met ‘Kattekwea’ in Kimswerd

‘Kattekwea’ is een vrolijk, verhalend concert met in de hoofdrol het repertoire van de legendarische band Irolt, boegbeeld van de Friese folk. De muziek van Irolt is in een nieuw jasje gestoken maar de zakken van die jas zitten nog boordevol vertrouwde refreinen en heerlijke herinneringen, gepresenteerd door twee ervaren artiesten vol muzikale streken.

Inez Timmer was destijds de frontvrouw van Irolt. Ze speelde in meer dan 30 musicals in binnen- en buitenland en kreeg een nominatie in de categorie ‘beste vrouwelijke bijrol’ voor haar vertolking van Madame Armfeldt in ‘A Little Night Music’ (Nederlandse Reisopera). Ze haalde de halve finale bij The Voice Senior en won de jury- en publieksprijs bij het Ouderensongfestival in Amsterdam in 2021. Ze schreef en speelde vele (solo)theatervoorstellingen en hoort eigenlijk bij het Fries cultureel erfgoed. Peter van der Zwaag heeft een lange staat van dienst als pianist/begeleider van vele artiesten, waaronder Jenny Arean en Robert Long. Hij is een ware toetsentovenaar, een ervaren componist, arrangeur en orkestleider. Meer informatie op www.theaterineziatief.nl.

Vrijdag 6 oktober om 20.00 uur in MFC Piers Stee, Harlingerweg 26A, 8821 LC Kimswerd. Entree € 19,50 inclusief koffie/thee. Reserveren via wapkimswerd@hotmail.com of app 06-5041 8062.

Details

Date:
6 October
Time:
20:00

Venue

MFC Piers Stee Kimswerd
Harlingerweg 26A
Kimswerd, Friesland 8821 LC Nederland
+ Google Map
View Venue Website

Details

Date:
6 October
Time:
20:00

Venue

MFC Piers Stee Kimswerd
Harlingerweg 26A
Kimswerd, Friesland 8821 LC Nederland
+ Google Map
View Venue Website