Items over Makkum en omstreken die volgens u niet mogen ontbreken stuurt u naar agenda@makkum.nl

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hallelujah opent 2024 met een muzikale knaller!

20 januari @ 18:00

Op zaterdag 20 januari zal muziekvereniging Hallelujah voor de 46e keer een Nieuwjaarsconcert geven in Makkum.

Eén van de hoogtepunten is een heuse Battle waarin meerdere zangers en zangeressen uit Makkum een muzikale strijd zullen voeren, begeleid door het harmonieorkest onder leiding van Nynke Jaarsma. De spanning zal hierbij oplopen en zorgen voor een knaller van een overwinning. Trombonist Chris Nicolai is uitgenodigd als solist op te treden. Chris heeft meerdere malen meegedaan aan de Klank fan Fryslân en het Prinses Christina Concours. Hij heeft diverse prijzen gewonnen, ook als componist.

Nynke begeleidt daarnaast ook het jeugdorkest de Notenkrakers, wat zeker niet mag ontbreken bij het nieuwjaarsconcert.

De drumband zal een verrassend programma brengen dat is samengesteld door instructeur Fokko Dam. Hij was dit jaar 45 jaar verbonden aan Hallelujah en op 29 november ontving Fokko, samen met zijn compagnon Arie Kuipers, nog de Ouvreprijs bij de uitreiking van de Party Awards te Etten Leur. Dit voor hun bijdrage aan de Nederlandse feestmuziek als het duo ‘de Zware Jongens’. Ook de drumband weet onder zijn leiding hiermee ieder jaar een feestelijk tintje te geven aan het concert.

Kaarten voor het 46e Nieuwjaarsconcert kosten € 12,50,- in de voorverkoop en € 15,- aan de zaal. Deze prijs is inclusief koffie of thee in de pauze. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

De voorverkoop start 27 december bij  ’t Pareltje in de Kerkstaat. U bent zaterdag 20 januari 2024 van harte welkom in MFC Maggenheim, Klipperstraat 21A te Makkum. De aanvang van het concert is 19:30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
18:00

Locatie

MFC Maggenheim
Klipperstraat 21-A
Makkum, Friesland 8754AT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
18:00

Locatie

MFC Maggenheim
Klipperstraat 21-A
Makkum, Friesland 8754AT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie