Items over Makkum en omstreken die volgens u niet mogen ontbreken stuurt u naar agenda@makkum.nl

Laden Evenementen

« Alle evenementen

LJOCHTKUIER KIMSWERT

18 oktober @ 18:30 - 20:00

LJOCHTKUIER KIMSWERT

Op vrijdagavond 18 oktober kan iedereen deelnemen aan een bijzondere lichtjeswandeling in Kimswert. Een prachtige culturele wandeltocht, afwisselend tussen donker en licht met bijzondere beleefmomenten. Op deze en voorgaande nacht is er bij een onbewolkte hemel een supermaan te zien. De volle maan staat dan extra dicht bij de aarde en zal, als het weer meezit, de wandeltocht sfeervol verlichten. Het thema van de wandeling is dan ook ‘Fan Tsjuster nei Ljocht’.

De tocht voert in een achtvorm rondom en door het dorp, dus we gaan de N8 fan Kimswert beleven! De route begint en eindigt bij MFC Piers Stee en is ongeveer 8 km lang. Onderweg kunnen de wandelaars genieten van kunst en cultuur zoals muziek, theater, dans en lichtobjecten. Voor een goede zichtbaarheid én een feestelijk effect kunnen wandelaars ook zichzelf versieren met lichtjes en lichtgevende accessoires.

Tickets voor de Ljochtkuier zijn verkrijgbaar via goudenland.frl. Er kunnen 500 wandelaars deelnemen en een kaartje kost € 10,-. Voor kinderen tot 12 jaar kan gratis een kinderkaartje mee besteld worden. De start vindt plaats tussen 18.30 en 20.00 uur in groepen; elke 10 minuten kunnen 50 wandelaars vertrekken. Heb je een voorkeur voor een bepaald tijdstip, bestel dan op tijd je kaartje(s) voordat je favoriete tijdslot vol zit.

Jong en oud kan meewandelen met deze lichtjestocht. Na afloop is iedereen welkom op de gezellige afterparty met live muziek in Piers Stee. Ook niet-wandelaars zijn uitgenodigd voor deze feestelijke afsluiting, de toegang is gratis.

Meer informatie op www.facebook.com/ljochtkuierkimswerd  of via ljochtkuier@kimswerd.com

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
18:30 - 20:00

Locatie

MFC Piers Stee Kimswerd
Harlingerweg 26A
Kimswerd, Friesland 8821 LC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
18:30 - 20:00

Locatie

MFC Piers Stee Kimswerd
Harlingerweg 26A
Kimswerd, Friesland 8821 LC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie